Jag älskar att laga mat, det negativa med detta är att jag gått upp alldeles för mycket i vikt. Jag har därför nu under de senaste 2-3 veckorna lagat mat från viktväktarna.En del är faktiskt riktigt gott, annat mindre gott. Presenterar här de jag tycker blivit helt ok, finns säkert fler än jag som behöver förlora kilon. Här kommer receptet för 4 pers:

300 gram nötfärs

2 gula lökar

4 tomater

1 gul+1 röd paprika

2 msk tomatpuré

1 dl köttbuljong

5 dl pasta

1 tsk salt, oregano,basilika

1 krm peppar

5 oliver stora

30 gram fetaost

Fräs färsen i en panna. Skala och skiva löken. Skär paprikor och tomater i grova bitar. Lägg ner alltsammans i pannan med färsen, rör ner tomatpuré. Häll över ca 1 dl buljong. Smaksätt med oregano, basilika, salt och peppar. Låt puttra 5-10 minuter. Späd eventuellt ytterligare med buljong om så krävs. Rör ner pastan. Strö över smulad fetaost och hackade oliver.